Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    válasz Tamoo #98254 üzenetére

    Sok itt a Heves ember :P XD

    Ismét köszi mindenkinek aki válaszolt.
    Amdfan :
    Igazából mint mondtam, fizetnék azért ha valamelyik fórumtárs akár szánna rá időt és megcsinálni nekem ezt. Mellette szívesen látom vendégül.
    Az a baj én ehhez egyáltalán nem értek nekem ez kínai. Szivesen tanulnám az alapokat ami a folyamat közben rám ragad, de ennyi. Nem akarok belemélyedni.

    Fehér ember
    Na amúgy meg te is itt vagy a szomszédban szinte, ugorj át valamikor. Zenélünk egyet meg eszünk egy pizzát vagy valami. Az a baj nekem nem áll rá a szemem :D itt nincs mit pakolgatni vagy nem tudom. Lehet te olyat látnál rögtön ami nekem eszembe se jut :D bár a kanapé meg az asztal elég fix :DDD

    Illetve Bkercso de akár szóljon bárkinek ez : Én tartom amit mondtam régebben, hogy szívesen látok pár fórumtársat, csak tényleg annyit tudjatok, hogy én nem a tipikus hifis zenéket hallgatom , korom miatt főképp XXX . Ritkán igen de amúgy tényleg nagyrészt, hip-hop, rap, disco, house, EDM.SZóval hoznotok kell magatokkal zenét mert nálam nincs jó alapanyag ilyen tesztekre, próbákra, vagy amivel ti mondjuk meghallgatnátok a rendszert.
    ÉN örülnék is neki mert biztos lenne olyan klasszikus, rock bármi amit nem hallgatok de megtetszene.
    Meg neki kéne állni a 15 ezres gyűjteményemet újra össze szedni legalább a felét Jó minőségbe. Mert azé régen az MP3 még a mainál is szarabb volt :D Alig van már jó minőségű zeném.

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák