Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    @ And:
    Azért ezt rá szokták írni, és nem is egy doboz cigi áráért adják, ha stabilizált. - oké, de hogy jelölik rajta? Az ár igazából nem mérvadó, mert ha használtan veszi az ember, vagy pl. bolhapiacon, akkor nem eszerint árazzák, az eladót meg hiába kérdem, nagy valószínűséggel nem is tudja, hogy miről beszélek.

    @ Kernel:
    A fenti okok miatt sajnos nem tudok belenézni. Egy multit még tudnék vinni magammal, de a piacon nem tudom megmérni, hogy milyen a kimenő fesz - ezért keresek (keresnék) valami indikátort. Mondjuk a vasmagos tekercs az egy jó ötlet, mert amit most vettem, az is 9V / 1A, és elég robosztus, aztán mint itthon kiderült, stabilizálatlan. Egy routerhez kellene, aminek 9V / 1A a paramétere, de nem merem rárakni, hátha elszáll tőle.
    Legközelebb a könnyebb kivitelt keresem, mert pl. 12V-osból van itthon több darab is, azok mind stabilizáltak, és elég könnyűek, gondolom ott nem vasmagos a tekercs.

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák