Hirdetés

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Adódott még egy kérdésem. Van nálam egy GPS, aminek a szivargyújtós töltője tönkrement. Szétszedtem, és az egyik IC szét van égve, szóval kellene másikat vásárolnom - mármint komplett szivargyújtós töltőt.

    Amit gyárilag adtak a GPS-hez, azon 5V / 2A szerepel, viszont találtam itthon egy "szivargyújtó to USB" adaptert, de ezen semmi infó nincs, még a feszültség sincs feltüntetve, csak egy USB anya van rajta, és egy piros LED.
    Mivel a GPS mikroUSB-kábellel egy HUB-hoz csatlakoztatva szépen tölt, a készülék vélhetően rendben van, a kérdés csupán az, hogy ez a (szerintem kínai) szivargyújtós USB átalakító elbírja-e, vagy inkább vegyek a boltban valami komolyabbat, ami garantáltan tud 5V / 2A-t?

    Na, közben megtaláltam, ilyen az adapter, szóval felejtős...

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák