Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    @ darvinya Venni éppen tudnék, de ma már semmiképp, a router pedig estére kellene.
    De az a baj, hogy hiába vennék újonnan hosszabb lábakkal, a hűtés miatt szabadon kellene hagynom, én pedig le akartam zsugorcsövezni, hogy a felhasználó ne lássa...

    @ Lompos48: Tervben van egy infrás hőmérő, de addigis csak az ujjam van. :) Szerintem 60 fok körül lehetett a dióda, de nem üzemeltettem olyan sokat, mert egyre jobban melegedett. Lehet csak bemesélem, de mivel nem én fogom használni a routert, biztosra akarok menni.

    Szóval bátraké a szerencse alapon rákötöttem az 5V/1A-es adaptert a 4,5V/1,5A igényű routerre. Elindult, működik is frankón, most is azt használom. Gyárilag egyetlen IC volt hűtve (passzívan természetesen), viszont 3 másik is eléggé melegedett, szóval raktam rájuk 1-1 bordát. Most 10 perce megy kb, szerintem a melegedés megállt, noha érezhetően meleg a borda, de így legalább lerántja a hőt a felületről.

    Az adapter üresjárásban 5,26V, a routerre kötve ez 5,1V körülore esik vissza. Üresjárásban 0,6A áramot vesz fel a router, szerintem terhelve se megy majd sokkal feljebb. Az adapter tapintásra nem melegszik jobban, mint mondjuk a notim adaptere. Bízom benne, hogy így marad, de még tesztelem pár órát.

    Köszi a segítséget! :R

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák