Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hujikolp

    őstag

    válasz #96302336 #4785 üzenetére

    Értem, Kapcsolót mindenképp tennék rá, inkább olyan manuálisra, vagy még meglátom, ez legyen a kisebb probléma. Trafót meg lágyvasat még valószínű, hogy tudok szerezni, ez jó ötletnek tűnik. Köszi!

    (#4786) mezis: Elég negatív álsz hozzá a dologhoz szerintem. Baj belőle nem származhat ha rajta van, ha meg nem lesz eredménye, akkor meg nem lesz, egy próbát megér. Nemtudom h melyik honlapot nézted, én ezt néztem főképp: [link]

    Gondolod, hogy a gyárak ebben a gyilkos fogyasztás- és károsanyagkibocsájtás csökkentési versenyben kispórolnának egy ilyen csekély költségű eszközt ?

    A gyáraknak nempont érdeke a környezetkímélés és hatékonyság, nekik (sokaknak) csak a bevétel a lényeg. Sajnos vannak ilyenek, és ezek persze hogy kispórolnák belőle. Persze a kampányban meg itt-ott mondják, hogy így a természet, úgy a természet, de ennek van valóság alapja? Nemmindig...

    azok összetapadtak, nem pedig szanaszét repültek

    nemfeltétlen. Szerintem csak erősebb lesz a töltése, és így jobban képes oxidálódni és egyebek. A makróvilágban milyen környezetben és elemnél tapasztaltad ezt? Csak mert ez benzin, és lehet h másképp hat rá.

Új hozzászólás Aktív témák