Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Kernel #50999 üzenetére

    Köszi az infókat! Egyelőre felfüggesztem ezt a vezérlőpanel fejlesztést, mert közben nagy-rekonstrukció vette kezdetét a szünetmentesek betáplálása és a szünetmentes energia elosztása terén - értsd: el kel tűnnie 10-20méter összevissza kábelnek, majd ezt követi a PC kábelmenedzsment ami fölöttébb izgalmas lesz.

    Ekkor derült ki hogy az egyik szünetmentesben az akku elérte az élettartama végét - valószínű mert több órányi állás után csak a szűrt kimeneten volt áram az akkus kimeneten nem, és még csak be sem kapcsolt a szünetmentes. Másnap akku töltővel töltöttem az akkukat, az egyik "felvehette" mert melegedett és a töltő műszere is kimozdult idővel, míg a másik szoba-hőmérsékletű maradt és a műszer is nullán maradt. De annyira azért feltöltődött az egyik hogy a szünetmentes legalább egy akkuhiba jelzést tudott adni...

    Az ilyesfajta többnapos hibafeltárás elkerülésére, meg egyébként is egy multimétert tervezek most venni. Elsődleges célja egyen és váltófeszültség mérése. Meg ha már adják hozzá a vezetékvizsgálót az is legyen. Jó összeállítás ez így ennyi pénzért?

    [ Szerkesztve ]

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák