Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    Van egy hyundai he-cr415mm autórádió a kis Suzukimban, de abban rendszertelenül hetek / hónapok után lemerül az aksi. Régebbi Swift, így a központi zár vezérlőn meg egy pici lcd-s órán kívül nincs más elektronika a kocsiban, nem nagyon lehet más a merülés forrása, mint hogy nekiáll csinálni valamit a rádió procija, a kocsi meg nincs állandó használatban...

    A rádión van egy piros táp vezeték, ezt a slusszkulcs kapcsolja. Maga a rádió egyébként nem erről megy, hanem a kétszer olyan vastag sárga vezetékről, a biztosíték is azon van, meg a felirat szerint a memória is onnan jár.
    A rádió kialakítása olyan, hogy kikapcsolt állapotban háttérvilágítás nélkül óra megy az lcd-n. Apukám autószerelő, szerinte nem létezik olyan rádió ami nem hallgat el, ha kihúzzák a kulcsot. No ez pont azt teszi, mert a sárga vezeték mindig áram alatt van. Kíváncsiságból megcseréltem a kettőt, akkor a kulcsra működött a lekapcsolás, de úgy meg a memóriáját is elvesztette a rádió... Szóval ez a kialakítás normális szerintetek?

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák