Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    válasz razorbenke92 #76015 üzenetére

    Persze nyilván az a cél az átlag embert sikerüljön ráterelni a vásárlásra. Mondhatom én azért úgy érzem már nagy részt nem tudnak megvenni marketingel, mert elég sok gyártó ir a dobozra egy nagy számot (hazudott teljesitmény hogy megvegyék a terméküket)
    Erre tökéletes példa a Tronsmart, mert volt a hangszórójuk a Mega ami állitólag 40 wattos és 600 gramm.... És akkor volt olyan hogy 2 tronsmart mega már együtt 80 watt..... Én meg csodálkoztam hogy repülnek itt a watt számok de a teljesitmény élőbe egy favatkát se ér. Hallottam élőben, és inkább mondanám azt 15 wattnak mint 40 wattnak.

    Most itt a Dockin D Fine ami 50 wattos, de ez szó szerint valóban érződik hogy van hangereje 100 decibelt lazán kiordit magából. Meg hát ott volt a T6 MAX ami 60 wattos, de élőben a Dockin ellen már valahogy borzalmasan kevés volt.
    A Dockintól vagy 5-6 decibelel halkabb és ráadásul az teljes hangerőn elég szépen torzit is.

    A Témához hozzá szólva szerintem manapság a youtubon van a legtöbb marketing, majd nem mindegyik videós bemutat egy terméket és elmondja milyen jó ez és hogy szükséged van rá.

    #76017Dr.Szilícium
    Ja hogy akkor nem olyan veszélyes mint ahogy én spiláztam túl? :D
    Hát én megmondom ősszintén úgy voltam vele jobb a békesség, meg hát nem is volt olyan eszkőz amibe kellet volna akkut cserélni nem kellet forrasztgatni itthon.
    Főként ez régebben volt, az volt a baj van a cella eleje és ugyebár van egy kék boritás rajta. Nos ezt utolag tudtam meg ha a hogy a cellát körülvevő fém amit borit az a vékony gumi cucc negativ töltés. És 1 cellám volt amit a sok ki be rakosgatástól lejött a pozitiv polus körüli kis gumi rész körbe. Igy mikor kiakartam venni mint két része hozzá ért és füstölt. Én meg lapátra tettem és rohantam vele ki, mint a villám :D
    Végül is nem lett baj, de kajak azt hittem felrobban.
    Azóta jobban figyelek mint dologra, azért még sem árt az ovatosság.
    Meg hát irtam kezdő is vagyok, de valahogy még is szeretek a javitással szerelgetéssel foglalkozni. Mindig tanulok valami újat a témában.
    Litiumra vissza térve, általában 20-80% között használom a akkumulátoros dolgaim.
    Úgy a leghoszabb a litium cella élet tartalma. Na meg nem teszem ki magas hőmérsékletnek, 40 fok feletti hő elég szépen gyilkolja őket.

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák