Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz SchumiBácsi #81520 üzenetére

    Boldog új évet mindenkinek!

    A hiba forrása azóta sincs meg, de van viszont egy tapasztalat amit most megosztok veletek:

    Tavaly amikor cserélgettem a kábelt fülesre majd vissza hangfalra és feszegettem-próbálgattam, a sercegés felerősödött. Ezután nem nyúltam hozzá többet és néhány nap alatt a Windowsban olyan alacsony lett hogy csak közvetlen a hangfalnál hallható, a hallgatási helyen nem. További pár nap után a VGA coil is így járt, csak a hangfalnál lehet hallani.

    Ezek után a probléma jelenlegi leírása a következő: ha kihúzom a hangkártyából a vezetéket, majd visszadugom a hanghiba erős lesz. Ha nem nyúlok hozzá, elsőnek a Windowsban, majd a később a játékban is elhanyagolható mértékűre halkul.

    Kérdés, mi okozhat ilyen hibát? Ha 1hét alatt szinte megszűnik, miért hívja fel magára a figyelmet szerelés után? Ha hangos az elején, utána miért halkul el?

    Jövő héten véglegesítem a tápot és akkor úgy voltam vele hogy egyúttal alaplapcserét is indítok, de most tanácstalan vagyok. Olyan mint ha nyugalmi helyzetben majdnem teljesen megjavulna, amit egy szereléssel, vagy sima csatlakozó ki-be dugással ismét el lehet rontani pár napra.

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák