Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70211840

    törölt tag

    válasz Dr. Szilikát #85325 üzenetére

    Dr. Szilikát: Nem tudom a kapcsolóüzemű mennyire járható út, bár örülnék, ha megoldható volna azzal. Még átbogarászom majd az av-erősítő service manual-t, de eddig úgy láttam a +12V analóg videó áramköröket és relét táplál (és talán még RF tunert). De még át kell néznem jobban.

    Nézd el a fizikai pontatlanságomat, annak ellenére ami látszik, tisztában vagyok a hőmérséklet/hőmennyiség közötti különbséggel. Azonban tegnap mire a topic-ba írtam, már fáradt voltam és félig aludtam, ezért a "pongyola" és pontatlan megfogalmazás. Természetesen köszönöm pontosítást.

    Lëvï: Igen, én is gondoltam dc-dc stepdown-ra, van is itthon egy 2A-es darab. Ha jól néztem tegnap akkor a készülékben lévő KIA 7812A egy 1A-es darab. Szóval technikailag nem lenne probléma a fiókban lévő step-down. Azonban nem tudom mennyire jelenthet zavart egy ilyen megoldás egy analóg körben. Erről van tapasztalat?

    rednifegnar: Sajnos nagyobb borda nem járható út. Jelenleg is egy igen méretes darabra van szerelve, ami a pcb-be van forrasztva, hogy megtartsa. Nagyobbnak hely sem lenne azon kívül, hogy nem tudom hogyan rögzíteném kultúrált módon.

Új hozzászólás Aktív témák