Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daninet

    veterán

    válasz Barret001 #95226 üzenetére

    a teljes sztori annyi, hogy vettem egy erősítőt házimozihoz. Az emberke akitől vettem erősítőkkel foglalkozik ezeket javítja. Kattogott az erősítőben az egyik relé zenehallgatás közben majd néha el is engedte és elment a hang. Visszavittem neki, azt mondta megcsinálja, de azért látszott, hogy nem fűlik rá a foga mert nyilván másodkézből vettem nem bolti garancia. Két nap mulva mentem érte és mondja h szétszedte a reléket és megcsiszolta őket.
    Jó volt 2 napig most megint az egyik néha elenged, néha beragad. Olyankor mindent átenged durrognak a hangfalak mikor ki/be kapcsolom az erősítőt. Nem tudom pontosan melyik relé, de az ami utoljára kapcsol hang alapján tehát könnyű lenne megtalálni.
    Egy relét én is ki tudok cserélni, nem garanciális a dolog mert nyilván másodkézből vettem "ahogy volt" kipróbálás után.
    Ő megcsiszolgatta, valszeg a beégés lejött róla de az aranyozott felület is megsérült innentől annak a relének meg vannak számlálva a napjai. Nem akarom hogy megint csak reszelgesse, kicserélni nem fogja.

    [link] Itt az alaplap rajza egyébként.

    [ Szerkesztve ]

    Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

Új hozzászólás Aktív témák