Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz And #9883 üzenetére

    Nem követem végig. Igazándiból egyszer valaki valahol mutatta, hogy Ő ezt így, meg úgy csinálta meg és egy az egyben a az adapter tápot küldte rá. Ennyi, nem votl időm akkor mikor kioperáltam a motyót. Tökre sügér vagyok elektro-ból. Össz vissz amit a paraszt eszem diktál úgy csinálom a dolgokat. Ja az emitterek, az előbbi elmélet szerinti negatív oldalon vannak, szóval erősíted a kialakult képet, köszi a tippet! :R

    A konyhában van pár lámpa, ez csak egy pici fényforrás lenne, ha valaki pont a munkapad alatt dolgozik és háttal van a nagy fényorrásnak. Eddig is valami kis (talán max 8W-os neon cső volt ott), de rossz helyen volt és mindig károsodott(ne menjünk bele, hogy miért, a lényeg, hogy nem volt jó helyen). Próbának gondoltam. Ha nem jön be még mindig jó lehet a monitor mögé, ha filmet nézünk akkor egy kis háttérfénynek. Úgy tudom úgy az egészségesebb, ha van valami fény, nem csak a monitoré.

    Két hangládám van. Ezek négy utasak (házi gyártmány). Van bennük szépen hangszórónként hangvágó is. Nem tudom pontosan hogy épül fel. A lényeg, hogy az egyiken elszállt a mély nyomó és szervizeltettem, miután visszahozták meg kellett mérnem, mert úgy tudom ez számíthat(ahogy Te is írtad, pl stereo-nál). Nem szerettem volna, ha más hangja lesz emiatt mint volt.

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák