Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eron009

    tag

    Sziasztok
    Pénteken megkaptam a Bankmonitortól a linket a Unicredit partner aktív zéró csomaghoz.
    Nem találtam rejtett költségeket (kivéve az sms díj, netbank belépés havi 1x kötelező és mobilappból kell utalni, de ezek rendben vannak részemről) így emellett döntöttem.

    A BM-es ügyintéző elmondta, hogy számlanyitásra 9:30 és 16:30 között van lehetőség, online. Hasonló idősávban vannak nyitva a bankok is, szóval emiatt a jövőheti szabadnapom során ütném nyélbe a számlanyitást.

    Volna pár kérdésem azokhoz, akik már megnyitották innen:
    1, olvastam itt,hogy lehet személyesen is nyitni. Ezt mikor/hol kell kiválasztani? Online számlanyitási felület során rákérdez?
    2, ha nem találok a közelembe lévő bankba időpontot az időpontfoglalás során, akkor félbe lehet hagyni és máskor folytatni a számlanyitást? Holnap este, 7óra után próbálnék vidéki baknba időpontot foglalni péntekre.
    3, ha online nyitom, akkor az adatok kitöltése után mennyi idővel jelentkezik videóhívásban a banki ügyintéző? azonnal, vagy ott is rugalmasak és időpontot lehet egyeztetni? (Szóval muszáj 9:30 és 16:30 között intézni, vagy kitölthetem este is, aztán a videochat részt meglehet csinálni pl másnap is?)

Új hozzászólás Aktív témák