Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz z123456789 #45002 üzenetére

    Az emberekben az a kép él, hogy az olaj akkor ken jól, ha olyan sűrű mint a méz...nem tudom miért? Kenés = sűrűség? Akkor a legjobb kenőanyag az üveg. Hiszen az nem szilárd, hanem képlékeny anyag, elég sűrű is, még melegen is.
    És hogyha felmelegszik az olaj, akkor nagy hirtelen lefolyik, és aztán az alkatrészek szikrázva fémszárazon köszörülik egymást hosszú percekig...
    Vagy hogy a meleg olaj hirtelen összenyomódik és a fémalkatrészek hatalmas csattanással csapódnak egymáshoz szikrákat hányva.

    Két dolgot kérnék: 1 valaki mutassa meg szabad szemmel, azt a pillanatot amikor a meleg olaj hirtelen váratlanul lefolyik, és száraz marad utána minden, különös tekintettel mondjuk egy 4000-t forgó motorban bármely ponton ahol maximális nyomáson teljes erővel szórja, spricceli, fröcsköli sugárban a megfelelő helyekre a szivattyú az olajat.
    A másik, hogy nyomja nekem össze valaki az olajat (bánom is én, lehet meleg), és akkor esküszöm betiltatok minden hidraulikus darut amelyik több tíz tonnákat képes emelni.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák