Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M1995

    aktív tag

    válasz Stauffenberg #312962 üzenetére

    "Bunkó vagy, Bugsy!" Mondanám, ha ennyi és ilyen alap dolgokban ennyire frusztrál téged a rendszer, akkor esetleg használj mást, de arra is hiszti szokott lenni. Esetleg feedbacket szoktál küldeni a problémáidról vagy csak kötekedésre van energia? Én nem tudom neked és a napi "miért nem olyan ez és ez mint Androidon?" kérdezőknek belerakni a rendszerbe, csak leírom valószínűleg iOS-en mi miért van úgy ahogy.

    #312963
    Itt nincs 4-5 külön csúszka, be kell érni fókusz módokkal, némító kapcsolóval, hangerő gombokkal (ha beállításokban párosítva van csengetési hangerőhöz), értesítésnél úgy hangot ki lehet kapcsolni, de azért egy haptic rezzenés legyen, kevésbé fontos értesítéseket összegzésbe ütemezni, lehet még shortcut automatizálással "set volume" parancsot használni pl. elmész otthonról 100%-ra csengés, hazaérsz 50%-ra, este nyolckor 20% és másiknak lehet még média hangerő este tízkor 30% stb.

    Én nem szoktam lefekvéskor babrálni semmivel napi szinten, magától teszi ahogy beállítottam a dolgokat. Nekem fix csengetési hangerőm van, a gombok csak a média hangerőt vezérlik, este automatizálás intézi a dolgokat, lefekvéskor fókusz mód bekapcsol, reggel fókuszos ébresztő kelt, valahova megyek kapcsolóval rezgőre teszem vagy DND.

Új hozzászólás Aktív témák