- Az NVIDIA szerint a partnereik prémium AI PC-ket kínálnak
- Két Zen 5-ös dizájnjának mintáit is szállítja már az AMD
- A Colorful "fagyosan kompakt" alkatrészekkel megy elébe a nyárnak
- A Keychron ismét egy űr betöltését vállalta magára az egerek szegmensében
- Az átlagnál vaskosabb ventilátorok kandikáltak ki a Corsair vitorlája mögül
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- Milyen monitort vegyek?
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Milyen TV-t vegyek?
- Az NVIDIA szerint a partnereik prémium AI PC-ket kínálnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
Hirdetés
-
AMD Radeon undervolt/overclock
lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...
-
Az NVIDIA szerint a partnereik prémium AI PC-ket kínálnak
ph Megkezdődött az NPU-k elleni hadjárat, de egy fontos részletet nem említ a cég.
-
Egyre közelebb a Poco F6 startja
ma Újabb ár/érték csatát nyerhet a Xiaomi almárka.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
válasz DeFranco #169 üzenetére
Hazai ízekre gondoltam.
Egyáltalán nem vagyok tisztában az ilyen helyek áraival..... 20K ? Huh....akkor én nagyon "vidéki" vagyok
Lehet ezt át kell értékelnem magamban?!
Lehet hígagyú a gondolkodásom, de ha egy DonPepe, ami nagyjából semmilyen követelménynek nem felelne meg most, kivéve a rántott csirkemell (azt szeretem), 2000ft / 2 fő .......nehogymár ennek 5szöröséért SE lehessen egy jó helyen megvacsorázni.
Ilyen jól élnek a bp-i éttermek?A benzint nem számolom, itt most ez a + 3-4000ft üzemanyagra nem lényeg, alkalom van, kirándulunk.
No mindegy, még mindíg vidéki vagyok
[ Szerkesztve ]
-
lajafix
addikt
válasz DeFranco #171 üzenetére
Én a Klasszban találkoztam eddig a legjobb boros kiszolgálásssal nagyon ott volt a pincér. Lehet hogy puszta szerencse volt, mindkétszer ugyanaz a pincér hozta a borokat.
A konyha is jó volt, de mikor volt michelien várományos? Sima törekvő konyha a magyar átlagétteremnél kicsivel ügyesebb kajákkal. nekem ez rémlik.
Kösz a linket a Pippohoz, az asszonnyal ki fogjuk próbálni.
Rock'n Roll
-
veterán
válasz DeFranco #198 üzenetére
tapas bár persze, nem azt mondtam, hogy nem. hanem, hogy spanyolországban ezek azért másabbak. legalábbis amikben én voltam.
ettől függetlenül jó a pata negra, ha lesz időnk jövő héten mi is beugrunk barátnőmmel, bár lehet, hog ynem fog összejönni.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
lajafix
addikt
válasz DeFranco #205 üzenetére
Kíváncsi voltam mi a véleményed, mielőtt leírom a lassan 10 éves tapasztalatomat a Negráról. Évente 2-3x eljutunk, legutóbb 2 hete voltunk, már évek óta az óbudaiba megyünk, kevesebben vannak, jobb a közlekedés is mint a kálvin téri, aminek a M4 építés igencsak odavágott.
Amivel kitűnik a hely az az alapanyagok minősége: maflást ad a középszernek. Mikor belépsz az étterembe, akkor egy sor egész sonka mutatja, hogy nem mellébeszélnek. Egyszerű a design egyébként, sima faasztalok egyszerű faszékek.
Akinek van mersze és pénze, az rendeljen a halos részről:
a jelenlegi étlapról a vajhal rákocskákkal igazi csaj(pardon: asszony) mágnes. nem hinném hogy van olyan nő, aki ne puszilná meg utána a békát is. Én mint béka, inkább a vajhalat választanám...
Most nem volt, de a paprikába töltött csípős hal is kedvencem volt sokáig. Érdemes a baconben sült halat pezsgős mártással is megkóstolni, aki halat jól elkészítve szeretne enni. A kagylók és rákok....van jópár sonkatál az egyszerűtől a sokáig érlelt ibericoig, nagyon jó az alap is, persze az ár kifejezi az értéket(az olasz sonkákkal szemben a spanyolok jóval szárazabbak, egyik ismerősömnél ezért buktak)...
a vegyes manchego sajttál egy adag sonkával komplett vacsora(ekkor kár a pénzt halra is költeni)Az étlap elején vannak szintén príma falatok egyszerű és olcsóbb alapanyagokból, annak aki érti és szereti a nagyon egyszerű, jól elkészített ételeket: a vörösboros kolbászkák régebben a kedvenceim voltak.
Sohasem hagytuk ki salátának az ensalada mixta-t. Ennek a neve fejből is megy, nem néztem ki a többi étel pontos sp nevét.
a kiszolgálás hektikus(értsd mediterrán, de nem görög) ha rendelsz 4-5 féle tapast ne gondold hogy valami logikus fogyasztási sorrend szerint hozzák(előbb jön a kolbász, utána a hal), csak úgy, ahogy a konyha kiadaja. ez nem hiba, hanem fícsör.
A spanyol vörösborok nehezek, nekem a rozé lista első helyén szereplő válik be, elvitelre is adnak jóval kedvezőbb áron. Régen volt magyar palackos boruk is, ezeket elhagyták, belefér.
A menü végére egy száraz sherry oldja a gyomor feszültségét.
Nem sok spanyol hely volt/van Pesten, emléxem volt egy jó sp étterem a margit híd budai lábánál, de a középszintről elszálló árakkal kivégezték magukat 2004re.
Pesten volt egy magyarosch rabló, ahol 1 lityi sangria 4000 ft volt 2003ban, és az ár nem volt kiírva az étlapra. Ezek után félve próbáltuk a Negrát, felüdülés.A zene néha túl hangos, és soxor kommersz spanyol, ami azért csak másabb mint az angolszász átlag. Egyszer láttam a negrában enni egy magyar bemondóból lett konyha celebet, a nevét nem írom le, érdeme hogy Budait bevezette a magyar ker tévébe.
Életcélom hogy havonta 1x eljussak... Akkor talán desszertet is rendelek. A katalán krém kedvenc persze.
Rock'n Roll
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Óra topik
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- DIGI Mobil
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rövid előzetesen a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...