Hirdetés

Aktív témák

  • Jancsi

    aktív tag

    válasz ngabor2 #8919 üzenetére

    Az sem elképzelhetetlen hogy soha, de ezek az utak döntő többsége is festékkel készül és lényegében használhataltan ( kerüld ki a 60 éves mamát aki 2 unokát és egy palotapincsit sétáltal 30 méter pórázon).
    Gyere ki az úttestre, de ne a szélén egyensúlyozz a patkátol 2 centire, menj be a sáv 1/3-áig, így ha valami barom nem akar rendesen kikerülni van menekülési út, és jobban észre is vesznek. Az autósok töntőtöbbsége úgy van vele hogy az úttest szélén egyensúlyozó biciklis mellett mindig elfér, de ha előtte vagy akkor már nem vesz semmibe, mivel irányváltás nélkül nem tud kikerülni. Hidd el beválik, Kassain, Csapón, Burgundián, Nyíl utcán és hasonló helyeken is, de ha lehet azért inkább elkerülöm a nagyon nagy forgalmat. Próbálj kis utcákon találni valami útvonalat és ott aránylag gyorsan lehet haladni az úttesten. Ird le merre merre kell menned, talán tudok segíteni valami gyorsabb alternatívát találni

    Lorcsi
    Ezek a tervek hát hogyismondjam nem éppen a legjobbak nézd meg a képet a 18. oldaon, a Tócóskertben önálló kerékpárutat jelöl, valójban egy sáv csak a járdán.
    A Filantróp egyesület komolyan foglalkozik a kerékpárúthálózat fejlesztésének tervével (fejlesztés, de vicces, ami nincs azt nem lehet fejleszteni, inkább a megalkotásával foglalatoskodnak), csináltak egy tanulámyt, Debrecen útjairol hogy hol mennyire lehet közlekedni kerékpárral és szerintük hová kellene kerékpárút, elvileg a város figyelembe fogja venni az ő terveiket a jövőbeli sárga vonalak felfestésekor.

    Lassan már lesz annyi debreceni PH-s bringás hogy csaphatnánk egy közös tekerést.

Aktív témák