Hirdetés

Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Ariadne #11194 üzenetére

    Feltöltöttem Garmin Connectbe az útvonalat, az némileg alacsonyabb szinteket dobott ki, 1480 helyett 1363 métert hosszú távra és 780 helyett 735 métert a rövidre.

    Érdekes dolog az adatkonverzió. A bikemap.net GPX exportját a Garmin Connect nem ette meg direktben, rá kellett ereszteni a gpsies.com oldalon egy identitástranszformációt :U Vagy a metaadatot hiányolja az elejéről, vagy a időbélyegeket, de nem volt kedvem vele tovább játszadozni

    Muton: Viszont az probléma, ahogy nézem, hogy nincs zuhanyzási lehetőség. Ilyenkor izzadtan, porosan kell hazamenni? Vagy mi? Ilyen esetben hogy szoktátok ezt megoldani?
    Te már nem érzed saját magad, így ezzel nincsen probléma. A többiek hasonló állapotban vannak, ezért ők sem számítanak. A vonat többi utasa pedig mindenféle szag nélkül is ufónak néz :) Amúgy rendes mezeket használva nem lesz szerintem szagproblémád, a por vagy a sár tud problémát okozni, szóval inkább koszos leszel, mint büdös.

    venember83: Mosdást? Komplett zuhanyzást is akár. Csak az a baj, hogy a hölgyek nem szoktak a helyszínen ad-hoc zuhanyozni.
    Na igen :U

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák