Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    Szintereztetni kell a bringa vázat-villát hogy normális legyen, különben simán le ütöd róla a festéket. 8 ezer körül szoktak alkatrészenként szinterezni, néha ebbe belefér a villa is. Plusz ugye a festék előtti homokolás, előkészítés. Van több műhely aki ezt normálisan képes megcsinálni. Oda érdemes vinni. Otthon sprézgetni meg ilyen itt ott lefujatni az a kókány átmeneti megoldás kategóriája.
    Mivelhogy egy full szervíz kb 10 ezer ft körül szokott lenni egy bringa boltba, ezért a full szét szerelés, össze szerelés sem lesz olcsóbb. Így a festés nem olcsó mulatság ahhoz képest hogy 30 ezerért már lehet kapni egy jó MTB alu vázat. Valamint hogy mire egy alu vázas minőségi festéssel ellátott váz festését lelakod, addigra az a váz kb 5 forintot nem fog érni, hamarosan az alu kigyengülése miatt úgyis el fog repedni.
    Mi is csak az új, festetlen nyers vázakat szoktuk elvinni szinterezni, vagy ha valakinek van valami antik, vagy nagyon hozzá nőtt acélváza, és nagyon szeretné és kb mindegy neki a pénz... akkor kerül rá alkalom. Pl nagyon sokan járnak régi csepel kempinggel, mostaniak már minőségben meg sem közelítik a régieket, és ráadásul rondák is mert kínai gagyinak néznek ki, igazából azok is. De az áruk igen magas, ezért pl lehet meglepő de ezeknél még megfontolandó lehet hogy festéssel együtt kompletten felújítjuk a bringát, vagy rendelünk egy újat. És akkor lehet neki örülni hogy jaj de szép lett a régi "társ". :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák