Hirdetés

Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz hoffman_ #16579 üzenetére

    A 2x20 tényleg nem sok, mondtam, miután láttam a számokat, nem volt olyan vészes. De amikor lepörgettem magam előtt a 11-esen, illetve bringautakon, azért többnek tűnt.
    Kolosy tér-Szentendre közepe 42 km oda-vissza, de szerintem nem fog összejönni ez a táv 2×1 óra alatt, és készüljél ballonos külsőkkel :U

    Szentendrére két bringaút is vezet, a jobbik minőségű a 11-es út nyugati oldalán fut a Békásmegyertől az Omszki-tó mellett végig kifelé, és a pomázi elágazás után a Városkapu Üzletháznál (valamilyen hajósbolt van ott) mellett megy át a túloldalra. Az aszfalt tele van repedésekkel, szerencsére ezek az elmúlt 6-7 évben nem szaporodtak, szimplán csak rengeteg van belőlük :D Itt 25 km/h felett nem fogsz tudni tartósan haladni, mert állandóan fékezgetni kell.

    A rosszabbik út a Római-part folytatásaként a Luppa-sziget előtt megy végig, és onnan a Duna vonalát követi jó nagy ráhagyással, ezt - ha nem változtak a 2010-es állapotok -, akkor kizárólag MTB-vel ajánlom. Ez a bringaút az előbbibe a fent taglalt átvezetésnél csatlakozik be.

    Amint beértél Budapestre, érdemes kerülni, mert a Királyok útja-Nánási út-Pók utca szakaszon jó minőségű aszfalton lehet tempót menni, aztán a városi forgalom és utcaszerkezet menthetetlenül lelassít (talán a Kunigunda útján némi kerülővel időt tudsz nyerni az egyetem felé, de kétséges (nem ismerem az ottani aszfaltot és a forgalmat). Én 1:15 környékére teszem az elérhető szintidőt.

    Amivel időhiány esetén tudsz gyorsítani (ha lesz BKV bérleted), az egy bringabérlet havonta 500 forintért. Békásmegyeren feldobod a bringát a HÉV-re (ha a reggeli tömeg nem lincsel meg ezért :DDD ), és Kaszásdűlőnél szállsz le.

    bubi92: hol lehet ilyen szolgáltatást rendelni? :))

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák