Hirdetés

Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    Nem volt ma szerencsém a biciklivel... markolatot egész könnyen sikerült belőni, majd utána gondoltam elindulok tekerni.
    Tegnap szépen működött a váltó az állítás után, nem volt vele semmi gond... biztos ami biztos egy kicsi csavarhúzót vittem magammal. Kellett is, mert mint kiderült legnagyobb tányérra nagyon nehezen akart felváltani. Megállok, állítok rajta, nagy tányér ok... elindulok, most meg középsőn súrlódik valami :( Megállás 2, na itt már gondban voltam, de nagy nehezen sikerült egy használható (ha nem is tökéletes) állapotot összehozni, sajna kint terepen azzal a kis csavarhúzóval csodát nem tudtam művelni. Na eddig az én saram a történet, csak magamat hülyézhetem :B
    Utána jött amitől kicsit elszállt az agyam, gondoltam ha már ennyi időt vesztettem, pörgetek egy kis tempósabbat, dombra fel kiállva... hallom valami nem oké... na az a helyzet, hogy ha kiállva kicsit megtekerem, akkor szó szerint tekerődik a bicikli, és a felni hozzáér a fékhez :((( Tény, hogy a fékpofák relatív szorosra vannak beállítva, na de akkor is... Mondjuk ettől azért a nagyobb tempó nem maradt el, a körbe belevettem egy kis hegyet pluszba, illetve visszafele egy ~2km-es sík szakaszon 34-es átlag (hátszél nélkül) :)

    De lényeg a lényeg, úgy döntöttem, hogy ha találok 150 ezer Ft környékén jó állapotú outit, akkor lecserélem a mostani (félreértés ne essék, nem csak a teló miatt, korábban is gondolkoztam már a cserén, ez csak utolsó csepp volt). Szóval ha valaki tud, vagy esetleg lát ebben az árkategóriában jó 56cm-es országutit, akkor egy linket megköszönök :) (egyedül a fékváltókarhoz ragaszkodok, márka, stb mindegy. 150k fölé csak akkor mennék, ha olyan állapotban van, hogy biztos nem kell rákölteni semmit egy ideig).
    Szerk: esetleg fitnessz is szóba jöhet, de koskormány szimpatikusabb akkor már :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák