Hirdetés

Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz 04ahgy #3804 üzenetére

    Hmm, akkor te is olyan szerencsés vagy, hogy Shimano agyas kereked volt, de 6 furatos tárcsával :) Így jóval nagyobb a választási lehetőség.

    venember83: Igen, a jelenleginél mindenképpen könnyebb és erősebb is. Az ára meg kb. verhetetlen, ennyiért nehéz ehhez hasonló normális szettet összeállítani felniből, küllőkből, niplikből és agyból.
    Ezzel tökéletesen egyetértek. A következő minőségi szint 100k környékén lenne gyári kerékszetteknél, de annyit nem biztos, hogy megér, főleg, hogy ilyen könnyű vagy.

    a nem nagyon sürgős a csere, akkor szerintem figyeld 2-3 hétig a Bikemag aprót, ki lehet fogni új bringából bontott kerékszetteket nagyon nyomott áron. Én már csak tudom (aki érti, aki érti, aki nem IJ :D).

    Ma délután voltam amargóval egy Rózsadomb-Árpád-kilátó-HHH-Guckler-Vitorlázó-Hűvösvölgy körön, nekem 44.58 km, 503 méter szint lett a vége. Neki némileg több szint, mert a Guckler végétől felment a HHH tetejére velem ellentétben, de én bónuszként a Váron keresztül mentem odafelé. A 24 órásra aztán találjatok hatodik csapattagot, nehogy nekem kelljen beállni össztempót rontani, mert aszfalton még elmegy a mászási teljesítményem (lassú vagyok), de terepen, főleg laza talajon, a szánalmasat súrolja :B

    telefonos GPS-szel szenvedők: még mindig ajánlom figyelmetekbe tekeyagd hirdetését (ha még nem adta el), vagy a Garmin Edge 705/800 sorozatot németországi rendeléssel. Igen, drágább, cserébe nem fagy le, mér, 14-16 órát kibír egy töltéssel, és Edge esetén van hozzá pulzusmérés is, rendes, kényelmesen használható webes felülettel bír, vízálló, lehet esőben is használni, túléli az esést, és rendesen a kormányra lehet rögzíteni.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák