Hirdetés

Aktív témák

  • szki

    őstag

    válasz eddie1978 #40504 üzenetére

    Tomi leírta a lényeget. Annyiban egészítem ki, hogy nem nézek tévét, nem játszok órákat számítógéppel. A magyar átlag napi 4 óra 20 percet tévézik! Szóval van szabadidőm, amit hasznosan töltök el: aktív testmozgással, és a számomra fontos emberek társaságában! Még gyerekeim is vannak, akik szintén sokat sportolnak:)
    Átlag napi 2 órát töltök testmozgással. De ez is főleg közlekedés, bár mehetnék autóval is. A távolsági, helyközi tömegközlekedésnél gyorsabb vagyok bicajon. De gyakran futva közlekedek, ha csak 10 km-re kell elugranom vmi apróságért:) A ház körüli munka (pl. favágás) meg egyben a kondizás.

    Sokan már 40 évesen egészségügyileg roncsok. Mi legalább odafigyelünk az egészségünkre, erőnlétünkre, és még jól is érezzük magunkat! "A rendszeres sportolástól valószínűleg nem fogunk tovább élni, de egészségesebben fogunk meghalni."

    Az egysebis bicaj nekem nem jön be. Már 20 éve a Camping bicajom is 2 sebis agyváltós volt, mert sebváltó kell a Zalai dombságban. Nyáron és télen is más áttételeket kell használni. De használjon mindenki olyat, ami neki megfelel!

    Sportorvos passz. Én évente szív-érrendszeri szűrésre jártam. Annál több nem kell szerintem.
    191 cm-hez 88 kg nekem még soványnak is tűnik:) Persze csak akkor az igazi, ha tényleg nincs hozzá pocak. Egy kis aerob mozgás kell, meg fekvőtámasz, húzódzkodás. Ennyitől már nyugodtan lehet menőzni a strandon!

Aktív témák