Hirdetés

Aktív témák

  • Ayg0

    senior tag

    válasz dqdb #7507 üzenetére

    magyarul ha betartom a szabályokat, akkor a tervem kerékpárral mission impossible kategória. :) ezek után csak abban bízhatok, hogy a jardok ezeken a napokon nyaralni lesznek... nem túl rózsás a helyzet.

    #7510

    a linkelt útvonal biztos nem fog menni. 20 óra tekerés... első, de még második hallásra is shokknak tűnik. : )

    #7512

    szerintem is húzós, de nincs ismerős Debrecen és Budapest között, illetve rendesen felspanolt a tudat, hogy mire vállalkoztam, ergo ha négykézláb is, de meg akarom csinálni. én is úgy terveztem, hogy 2-3 óránként pihenek 5-10 percet, addig eszek/iszok, nyújtok, izomlazítózok egyet. így nem vészes. két defekt is bele van kalkulálva, ezért lett 20km/h az átlag. elég laza tempó, ennél csak gyorsabban megyek majd, kivéve persze az emelkedőket. a vész szállás betervezését és az egy nap pihenőt megfogadom, de remélem egyikre sem lesz szükség. : )
    útvonal: ezt én is néztem, de felemás megoldás. írta is az egyik srác, hogy Berhidától Balatonkenese felé érdemes menni és akkor ki vannak lőve a necces, forgalomtól zsúfolt szakaszok. (pl 7-es) ennek megfelelően át is terveztem az Bp-Balaton útvonalat a következőkre:
    - v1: két necces része van. Budaörs után Biatorbágyig ~7km-t kellene menni az 1-es főúton, illetve Csajág és Akarattya közt a 710-esen ~4km-t.
    - v2: az előbbihez képest sétagalopp, a főutakat csak pillanatokra keresztezik, viszont ~140km...
    - vagy marad az eredeti, 30km-rel rövidebb, de forgalmasabb és veszélyesebb útvonal...

    #7513

    mint írtam a hátsó egyébként is kopott, ergo ha ajánlasz valamit helyette emberi áron, kicserélem.

    #7516

    cm fórumon az egyik hozzászóló pont az ellenkezőjéről számol be:

    mcysh
    2009-05-26 12:55

    Pár hete pontosan az általad berajzolt útvonalon mentem Fehérvárról Pestre. Gyönyörű, egysebivel is teljesíthető, barátságosan kis forgalmú.

    kinél van az igazság?

    #7517

    köszönöm, jelezni fogok.

    #7518

    még nem olvastam el a cikkeket, de hamarosan az is meglesz. minden infó jól jön. :R

    *mod: szőlőcukorról mi a vélemény? azt olvastam, hogy bikáz egyet, de csak rövid ideig, mert gyorsan felszívódik és megy a súlyfeleslegbe. : )

    [ Szerkesztve ]

    "A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Aktív témák