Hirdetés

Aktív témák

  • Ayg0

    senior tag

    én is tekertem tegnap délután egyet két vacak lábpumpáért. :D

    tapasztalatok ha valaki megfordulna ezeken az utakon:

    Debrecen-Martinka: ritka sz*r. a kátyúzások miatt tiszta hepe-hupás, csak az út közepén lehet haladni. (márha nem jön szembe/hátulról kocsi...)
    Újfehértó-Hajdúböszörmény: ha az előző ritka sz*r volt, ez a minősíthetetlen kategória. egy autónyom széles úton annyi kicsi kátyú, hogy az összes ementáli sajt együttvéve elbújhat mellette. kész akadálypálya a hajdú-bihar kezdetét jelző tábláig, onnantól viszont varázsütésre változnak a viszonyok, mintha kicserélték volna az utat: jó burkolat és pár km múlva két nyomvonalasra szélesedik.
    Hajdúhadház-Téglás és Józsa-Debrecen között európai színvonalú bicikliutak fogadják a kerósokat. egy dolog ront az összképen: a helyi biciklisek és a gyalogosok. ha egyedül vannak, középen kínlódnak agybedugva, hogy véletlenül se hallják meg, ha szólsz nekik, hogy folyjanak le az út valamelyik szélére. ha többen vannak meg egymás mellett balf*szkodnak megintcsak elállva az egész utat és még puffognak ha jelzed, hogy szeretnél elmenni...
    ami pozitív csalódás volt: 4-es Téglás-Újfehértó közti szakasza és a 35-ös Hajdúböszörmény-Debrecen közt. annak ellenére, hogy nem mehettem volna fel ezekre, semmi nem lassított, akadályozott. a sofőrök normálisak, toleránsak, egyáltalán nem volt halálfélelmem (mint pl 47-es Berettyóújfalunál...), az út minősége kiváló, remekül haladtam az emelkedőkön is. aki a közelben lakik annak ajánlom ezt a kört.

    más: oda-vissza problémát jelentettek az apró bogarak. hiába a széles szemüveg, becsapódtak a szemembe, kis túlzással ellepték az arcom, a karom. nincs valami bicós maszk vagy ilyesmi ami védi az arcot az ilyenektől?

    [ Szerkesztve ]

    "A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Aktív témák