Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csokicsibesz

    tag

    válasz itouchfan #238963 üzenetére

    Mindenkinek más való, szerencsére van elég szoftver a piacon lehet válogatni.
    Én csináltam úgy edzéseket, hogy edző írta nekem az edzéseket, de valahogy az nekem annyira nem működött. Volt fejlődés, de nem mindig láttam át, hogy mit szeretne, az edzések kiértékelése kb 0-volt. A visszacsatolás hiánya nálam nagyon lehúzta a dolgot, meg sokszor volt holtpontom és motíváció hányom, azt hittem, hogy ezeken segít átlendülni egy edző, de nem azt kaptam amire számítottam.

    Nekem személy szerint tetszik a Zwift edzés vezetése, egyből látom, hogy teljesítettem a résztávot. Folyamatosan mondja mi lesz a feladat, amikor szenvedsz mondja neked, hogy nyomd tovább stb. Nekem ezek kellenek. Nyilván tudom, hogy ez csak be van programozva, de akkor jól esik :).
    Az edzéstervet előre át tudom nézni, tudom magamnak variálni a napokat. Van rajtam kívül rengeteg ember a mapon, van egy olyan érzetem, hogy nem egyedül vagyok ennyire hülye és izzadok otthon a 4 fal között.

    De ez megint teljesen személy függő. Volt amikor én is podcastokat hallgattam edzés közben, ami alapozásnál még okés, mert csak mész egy tempót, de később már vagy a podcastra nem figyelsz az edzésre.

    Majd meglátjuk, hogy lesz-e eredménye a Zwiftelésnek és ha igen, akkor mi. Mondjuk túl nagy elvárásaim nincsenek. Edzőhöz képest havonta még mindig nem nagy pénz.

    De ezek csak az én szempontjaim, elfogadom, hogy másnak eltérő dolgok jönnek be, vagy kellenek :)

Új hozzászólás Aktív témák