Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz ShiTmano #92788 üzenetére

    A sima performance 60Nm-es a CX 75.

    Bosch CX-nél pont így van, az 1-es ECO fokozat kb annyit segít, hogy ellensúlyozza a plusz tömeget, kb mintha valami könnyű XC géppel mennél. 2-es Tour fokozattól érzed inkább, hogy ez egy pedelec és tényleg tol.
    A hangot én már megszoktam, de nyilván a Brose belső szíjhatásos megoldása csendesebb és valószínűleg ez tekerés közben is érződik.
    Viszont a Brose-nál a vázcsőbe rejtett akku, nekem továbbra sem szimpatikus. Shimano és Bosch rendszernél, 2 másodperc alatt leveszed a vázról és teszed fel az újat. Persze erre nem mindenkinek van szüksége.

    Tulajdonképpen mindhárom rendszer jó. Nekem most a Shimano E8000 a legszimpatikusabb a kompakt mérete miatt, utána a Bosch és végül a Brose.

    Strezi: Szép környék. :) Ez a Deviate Pinion-al érdekes egy jószág. :) Biztos vannak akik ölni tudnának egy ilyenért, nekem annyira nem jön be. Nekem ezekről a gépekről mindig az jut eszembe, hogy majdnem akkora mérete van annak a váltórendszernek a hajtásnál, mint egy mai pedelec motornak. :) És abban is biztos vagyok, hogy annak a lánc vezetésnek nagyobb ellenállása van mint egy hagyományosnak és súlyban is több. Nem véletlenül látni ritkán ilyeneket, még a csúcs gépek között is.

Új hozzászólás Aktív témák