Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SSlyTR

    aktív tag

    válasz hevizms #24537 üzenetére

    általában fél vagy 1 nap is eltelik mire frissülnek ezek a bejegyzések, szóval nem a te üzenetedre váltott át. Viszont megértettük a fájdalmadat és jogos is. De azt tudni kell, hogy a weboldalon szereplő dolgok általában tájékoztató jellegűek, pl sok eladó azt sem tudja mit árul, egy normális specifikációt nem tud róla szerezni, és kb a raktárkészlet is ilyen. Az ilyen sürgősebb vagy drágább holmik vásárlásánál mindig rá kell kérdezni, hogy van-e raktáron. Ha ekkor hazudik, akkor az egy picit más szitu. De itt nem is erről volt szó.

    merimobile-ről írta valaki:
    így járt mint, te csak sokkal többet várt (1-2hetet) Rákérdezett, nincs raktáron, de 2 nap és lesz. Persze pár nap múlva se lett. Felment chat-re és névtelenül érdeklődött a teló után és neki is azt mondták, hogy van. Ez alapján kért refundot és meg is kapta jópár hét múlva.

    De nem kell messzire menni. Itthon is van hasonló szitú. Én pl egy táskát akartam venni, viszont bizonyos okok miatt vidéken. Találtam egy boltot, aki megrendelte szeptemberben nekem, de decemberben sehol. Annyira nem volt sürgős de 2 hetente telefonálgattam nekik és mindig ígérgettek. A végén jött a hír, a gyártónál fogyott el és most kezdik a gyártást.Volt egy másik bolt, akinél már szeptemberben is érdeklődtem és náluk se volt. Viszont utólag megtudtam, hogy októberben kaptak és nagy kamu, hogy nem gyártanak.December óta nem volt még időm elmenni érte, de majd ezután.

    Sehol sem szeretnek elesni a pénztől. Sok helyen hirdetnek pénz visszafizetési garanciát, az is nagy kamu. (pl.: rezsicsökkentő csodaszer). Illetve ha nem vagy elégedett a termékkel, mert nem a leírásnak megfelelően működik, akkor is max levásárolhatod az összeget, ha jó fej az eladó.

Új hozzászólás Aktív témák