Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz jasonka #21613 üzenetére

    Az az AOMEI, az EaseUS és a MiniTool szoftvereinek az összehasonlításánál is világosan fel van tüntetve, hogy az MBR / GPT konvertálást mindegyiknél támogatja az ingyenes verzió adatlemezek esetében. Tehát csak rendszerlemezeknél nem, ahhoz kell a programok fizetős változata. Egyébként mindegyikkel próbáltam már adatlemezként funkcionáló USB-s külső merevlemezeket átkonvertálni és simán működött.

    Ha esetedben valami rejtélyes ok miatt nem működik az említett programok ingyenes verzióival a konvertálás, attól még az előző válaszban említett műveleteknek nyilván kellene. Ha nincsenek fontos adatok a külső HDD-n, akkor viszont még csak külső particionáló program sem feltétlen szükséges ehhez. Ugyanis arról is volt már szó egy korábbi válaszban, hogy a Windows beépített eszközeivel is megoldható az újraparticionálás, ha nem gond a destruktív mód.

    Ennél világosabban már nem tudom elmagyarázni. Ha ennyire nem megy, akkor inkább kérjél meg valakit! De az biztos, hogy ha a program jelenleg GPT partíciós sémát mutat a külső merevlemeznél, akkor abból mindenképpen valahogyan MBR-t kell csinálni, máskülönben (32 bites) XP-vel nem fogod tudni használni!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák