Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz smekone #22243 üzenetére

    Üdv!

    Az 1. pontban említetteket nem ártana letisztázni, nem mindegy alapon hagyni, mert azért nyilván nem teljesen mindegy. Gondolom az sem, hogy a 3,5"-oshoz kell külső tápegység, nagyobb, nehezebb és ezért eleve macerásabb a használata. Ellenben a 2,5"-oshoz nem, kisebb, könnyebb stb. Na meg 1-2 TB-osat 3,5"-os fizikai méretben és gyárilag összeszerelt formában már egyre kevésbé találni, van amelyik gyártónál már 3 TB a minimum tárolókapacitás. Vagyis ha csak 1-2 TB-os kell, akkor olyat manapság 2,5"-os fizikai méretben célszerű venni.

    A strapabíróságot lehet többféleképpen is értelmezni egy külső merevlemeznél, illetve eleve több dologtól függő a tartósságuk, amiről korábban már volt szó. Ha a külső hatásokkal szemben kell ellenállóbb 2,5"-os külső merevlemez kell, akkor mostanában többször volt szó ilyenekről, ahogyan a topik összefoglalójában is vannak ezzel kapcsolatban információk. Példák: [link], [link], [link].

    Ha tv-hez csatlakoztatva is használva lenne, akkor arra vonatkozóan pl. ebben a hozzászólásban vannak információk. Ahogyan a topik összefoglalójában a 2,5"-os ütésálló kategória (D.) mellett van a tv-n történő használattal foglalkozó (F.) is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák