Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Luck Dragon #22280 üzenetére

    Tehát 3,5"-os, USB 3.0-s és minimum 4 TB-os külső HDD kell, de azért lehetett volna a pontosan milyet jobban is részletezni. Ugyanis az nem derült ki, hogy gyárilag összeszerelt, vagy külső házas megoldás kell-e, szoftveres és egyéb extrák kellenek-e, mekkora a rendelkezésre álló anyagi keret a vásárláshoz stb.

    A megbízhatóság meg olyan dolog, hogy eleve függ egy külső HDD-nél is a megfelelő használattól. Aztán a leírtakból nem derült ki, hogy pontosan milyen ADATA külső merevlemezről volt szó és mi volt vele a gond, de akár gyári hibás példányokat is ki lehet fogni. Vagy van amikor egy online rendelésnél a nem megfelelő csomagolás és szállítás miatt is lehet gond (bővebben). Továbbá arról itt a topikban is volt szó, hogy a gyárilag összeszerelt 3,5"-os külső merevlemezekben általában csak átlagos belső HDD-k szoktak lenni, amelyek nem feltétlenül a legtartósabb. Ilyen szempontból a külső házas megoldás előnyösebb lehet, mivel ott tetszőlegesen kiválasztható és belerakható a külső házba akár egy átlagosnál tartósabb, minőségibb belső merevlemez is.

    A topik összefoglalójában az ár, vásárlási szempontok fejezeten belül a 3,5"-os méretkategóriába tartózó külső merevlemezek is részletezve vannak konkrét példákkal és különféle alkategóriákra bontva. Ahol pl. a külső házas megoldással az E. pont és az ott említett társtopikok foglalkoznak bővebben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák