Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz dombi81 #23228 üzenetére

    Az, hogy "Külső HDD-ről van szó", az önmagában nem sokat mond, abból nem derül ki, hogy az előbbiek értelmében pontosan milyen típus, mi a modellszáma, illetve melyik gyártó sorozata és modellje, stb.

    Az USBDev weboldalán nem driverek, hanem firmware-ek vannak az adott chipekhez a firmware flashelése, frissítése céljából. Meg a Norelsys esetében is van külön NS1066, NS1066X, NS1068, NS1068X vezérlő, ahol esetedben az eszközkezelő csak NS106X-et ír, amiből nem derül ki, hogy pontosan melyik, ahhoz általában fizikai szemrevételezés szükséges. Az meg a másik, hogy egy ilyen külső merevlemez eleve PnP (Plug and Play), aminek a használatához nem szükséges külön letöltendő és telepítendő driver, az első csatlakoztatáskor automatikusan megtörténik a Windows 10-ben (is) az eszközbeállítás.

    Az előző válaszban egyértelműen és világosan le van írva, leírásokkal és screenshotokkal szemléltetve, hogy az eszközkezelő után a lemezkezelőt is meg kellene nyitni és megnézni, hogy ott megjelenik-e a külső merevlemez, van-e meghajtóbetűjele a rajta lévő kötetnek, stb. + Az is világosan le van írva, hogy ha csak a fájlkezelőre vonatkozik a "meghajtóként nem jeleníti meg" kijelentés, akkor az max. csak arra érvényes, amúgy meg pontatlan, sőt a Windowsban történő megjelenésre vonatkozóan általánosítva eleve téves, ha közben az eszközkezelőben és a lemezkezelőben is megjelenik a külső meghajtó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák