Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz mindkilla #23456 üzenetére

    Lásd korábbi hozzászólásokban, eseteknél leírtakat a milyen külső merevlemez kell és ütésálló 2,5-os külső merevlemezek témában: [link], [link], [link].
    40-50 ezer forintból már nemhogy 1 TB-os, de akár 4 TB 2,5"-os, ütésálló (és vízálló) külső merevlemez is kijöhet (lásd az alábbi blogbejegyzésben az egyes ADATA, Silicon Power és Transcend modellek árát), ha a külső hatásokkal szembeni nagyobb ellenállás fontos szempont.

    A külső SSD-kben mivel nincsen mozgó alkatrész, ezért értelemszerűen jobban tolerálják az egyes külső, mechanikai behatásokat és ellenállóbbak ilyen téren egy átlag 2,5"-os külső merevlemeznél. Viszont a külső SSD-k értelemszerűen nem ennek, nem a külső merevlemezekkel foglalkozó topiknak a témája, max. érintőlegesen, illetve említés szintjén néha itt is szó esik ezekről (példák). Ha további információ kell, akkor egyre több külső SSD cikk van már itt a fórumon, valamint az SSD vásárlás téma topikjában is volt többször szó külső SSD-kről (példa), stb. A megadott anyagi keretbe elvileg beleférhet akár egy 1 TB-os modell is. Már ha mindenképpen külső SSD kell, mert ha nem, akkor megfelelhet a(z) (ütésálló) külső HDD is a célra és annyi pénzért akár 4 TB-os tárolókapacitással, vagy egy 1 TB-os jóval olcsóbban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák