Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sakal83

    addikt

    válasz axioma #17034 üzenetére

    1. Az alapfelvetes az volt hogy nyugaton a tobbseg berel. Ez egy urbanleged. Ez latszik a starisztikan is. Nem tudom hogy jon ide Mo es az hogy milyen itt a lakashozjutas. Nem errol irtam es irok. Megismetlem: Nyugaton nem berel a tobbseg.
    2. CSOK: nem vagyok többen nem is ertem mirol irsz esetleg hova sorolsz... A 3 gyerekes CSOK polirikai termek es építőipari tamogatas. Eleve 2rol 3ra valo növekedés pusztan erzelmi ertsd politikai kérdés. Mert pontosan anny nemzet szinten a novekmeny mint 0rol 1re 1rol 2re 10rol 11re. Eleve sokkal tobben hasznalhattak fel a 3 gyerekes CSOKot akiknek mar adott volt mint akik vállaltak. Tehat borzalmas hatekonysagu tamogatas ha a nepessegnovekedes a cel. A babavaro az mas teszta. Hitel es a jövőbeni gyerekekre jar a kedvezmeny kizarolag. Latszik is a hazassagok es a szuletesek szaman.

    Ahogy irod Te magad a sajat szemszogedbol kozelited meg a témát NEM népesség szempontbol nemzet szinten. Ezert hipokrita az ervelesed:) ne vegyed szemelyeskedesnek de a szamok cafolnak. Mind az MNB mind a kormany is tobb forumon elismerte hogy a CSOK vnt nem volt az igazi nepessegnovekedesi szempontbol. Azert is szkippeltek mar tavaly is es iden is. Egyszeruen politikai termek volt amivel feltuzeltek az epitoipart.

Új hozzászólás Aktív témák