Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz gerii #29878 üzenetére

    En a kecot teljesen felujitott formaban vettem, az elado is ugy hirdette es papiron is igy szerepelt. Az elado egyebkent szakmabeli, igy a teljes felujitast egy ismeros generalkivitelezovel csinaltatta nemreg.
    Amikor elojottek a problemak, a mar altalam kezdemenyezett kozmetikai felujitasok soran, jeleztem neki hogy ez es ez nem OK, eleg durva kokanyolasok vannak 1-2 helyen.
    Kikuldtek a szakit hogy garanciaban javitsa meg, vagy fixalja a problemakat.
    Az eladonak nyilvan az lett volna az erdeke hogy a kivitelezo garanciaban csinalja meg, de az elso par eset utan abban maradtunk, hogy akkor a kivitelezo gardabol koszonom szepen de inkabb senkit ne kuldjenek a lakasba, mert egy szoget sem lehet rajuk bizni.

    par vicces pelda:melegburkolas aljzatkiegyenlitozes nelkul, regi szonyegre rakva, lepes-zaj gatlo folia vagy barmi nelkul. Masik helyen a szonyegre ontve az aljzatkiegyenlito…. (Fel millas / 650K-s anyagkoltseg, gyak vadonatuj 0 perces parketta mehetett mindenestul a lecsoba)
    Vizesblokkban fali kiegeszitok beton/tegla csavar helyett rez facsavarral felfogatva (oxidalodas ugye….), a “nagyon profi, nagyon oregmotoros” vizes szakemberek kozul ketto is jart kint, egyik sem tudott egy wc deszkat megszoritani…..
    Asztalos altal gyartott es szerelt butorban olyan ivek (2 meteres hosszon 3-4 cm), vizvetonek konyhabutorra kabelvezetos parketta diszlec felrakva…..a sajat asztalosom meg en is fel oraig sirva rohogtunk

    Vegul abban maradtunk hogy akkor 7szamjegyu visszafizetes a garancialis dolgok miatt.
    Ezt a kivitelezo problema nelkul visszafizette, nekem nem kerult plusz ktgbe mert a sajat szakijakmmal meg tudtam normalisan csinaltatni…..mondjuk szerintem az elozo tulajjal kicsit gallyra tette a viszonyt koztuk, mert az “ezereves ismeros” mint kiderult kiszamlazott mindent fele is anno, anyag es munkakoltsegben is)

Új hozzászólás Aktív témák