Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bondix

    tag

    Remélem tudtok segíteni azaz ha már valaki sajnos járt így vagy képbe van, akkor a gyakorlatba mi várható arra lennék kíváncsi.
    Van egy lakashitelem adott egy adostarts is a volt párom és egy nagyobb összegű tartozás gyűlt össze. A hitelt én vállaltam hogy fizetem szóban megegyeztunk egy darabig ment is de sajnos ugrott a munkám egy éve.... még nem találtam munkát nem szeretnék bele menni ebbe minek vagy minek nem és segítség nincs egyenlőre tehát a kérdés az lenne amire kíváncsi vagyok ha a bank átadja behajtásra mennyi idő amíg a behajtó kitesz a házból?

    Eddig is folyamatosan kapcsolatba voltam a bankkal de azt mondták ha nem lesz törlesztés akkor megszüntetik a hitel folyószámlát és szerződést bontanak és atadják behajtásra.

    Tudom mielőtt atadjak a bank próbál egyezkedni folyamat tartom velük a kapcsolatot de ha netán... aztán majd a behajto cég is keresne és egyezkedne de...
    A bank nem tudom meddig egyezkedik amit tudok azaz egy év tartós nem fizetés ami meg is van tehat várható hogy...

    Persze nem ez a cél hogy elmenj a ház de kíváncsi vagyok a legrosszabb esetre, hogy mennyi idő után szokott lenni ilyesmi és miként?
    Tudom ha lesz munkám vagy betudok törleszteni utána akkor vissza fordítható a krh stb dolog vagy eladom én a házat előtte és kifizetem a hitelt és stb de a kérdés arra irányul ha a legrosszabb eset történik akkor mennyi idő amíg...?

Új hozzászólás Aktív témák