Hirdetés

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Két OLED kijelzőt is bevet a GPD DUO

    ph A készülő notebook biztosan úgynevezett AI PC lesz, de nem tudni, hogy milyen platform kerül bele.

Aktív témák

  • Fasten

    tag

    Nekem lenne egy kérdésem úgy mindenkihez. Ki mekkora távolságból nézi a TV-jét, és az mekkora képátlójú? Azért kérdezem, mert egyszerűen nem tudom eldönteni, mekkorát akarok. Lemértem, kb 2,8m távolságból nézném a TV-t, elmentem kb 4x már a media-ba, leléptem a távolságot, néztem sa TV-ket, majd A1-es papírra berajzoltam a 32-37-40" TV-k látható képméretét, odaállítottam otthon a TV helyére, és már k**ra idegesít h néha a 40-est is kicsinek látom, néha a 32 is sok :-D

    Segítsetek nekem légyszi, mekkora TV kellene? Gyűlölném magam, ha vennék egy 32-est és félév után rájönnék h kicsi, de azt sem akarom, hogy szemcsés legyen a kép, mert túl közelről nézem a 42-est..

    Szerintetek? :U

    Köszi és üdv,

    PS. Ha a képátló megvan, akkor már előrébb vagyok a vásárlással :D

    Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.

Aktív témák