Hirdetés

Aktív témák

  • Jégtörő

    aktív tag

    válasz BBéci #20335 üzenetére

    másfélt métert, ki mondta neked?
    Ne hidd már, hogy mindenkinek annyi pénze van, hogy akkora tévét vegyen egy normálisabb méretű nappaliba, hogy lássa a pixeleket egyesével, megjegyzem az se jó, ha már látod külön a képpontokon és nem egy képet látsz egybe hanem számolgatod a pixeleket, ugyanis akkor is darabos a kép, és arról halottál, hogy nem minden csatorna sugároz hd-ban na akkor nézzél egy jó nagy tévén 30 centiről, ahogy te szereted egy sd- adást, vagy a szolgáltatók által szeretett scart kábelen átvitt adást, megbánnád, hogy akkora a tévéd.
    Az aktív 3d-t , hogy isteníted az meg magáért beszél, inkább számolgatod, hogy full hd legyen közben vibrál, fáj a szemed és a fejed, mint, hogy nézzél egy normális passzív 3d-t.
    Meg a plazma imádatod is, soha nem vennék plazmát, nem véletlenül, csak 3 gyártó gyártja lcd-t kicsit többet, nagy nevek Sony vajon miért nem gyárt? talán, mert nem tartják jó technológiának?
    Mai világba az emberek nem abba gondolnak, hogy mi a legjobb, legnagyobb, hanem, megpróbálnak kompromisszumokat kötni, és olyat venni amit ki tudnak fizetni, ha egyáltalán tudnak tv-t venni. Senkinek sem biztos az állása, hitelt meg nem nagyon szabad felvenni rengeteget fizetsz vissza.
    örülj neki, hogy olyan a munkád, hogy otthon ülsz és bámulod a csúcskategóriás óriási tévéket, és nem kell kemény fizikai munkát csinálnod kevés pénzért.

Aktív témák