Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Egy újabb érdekes téma kapcsán, hoztam nektek egy tegnapi meccset.
    Azt egyébként nem tudtam, hogy a Yorick ekkora counter Garenre, csak gyanús volt, hogy nagyon nem tudok vele mit kezdeni. Most néztem csak meg redditen, hogy egyébként kb örülsz ha nem tolja be a tornyodat a platekkel, mivel esélytelen hogy nyerd a lanet Garennel. Ez át is jött, tényleg elég elveszett matchup alapvetően és megint beigazolódott, hogy igen is figyelnek a counterpickekre hiába low elo.

    A fenti inkább csak így bevezetőnek, mert amiért írok az nem ez, hanem egy érdekes jelenség ami közben a pálya többi részén zajlott... Miközben én (érthető módon) vért izzadtam a Yorickkal, a csapatom egyébként nyerte a többi lanet, előnyben voltunk mindenhol, kivéve a topot. Viszont ennek ellenére vagy pont ezért! teljesen ignorálva voltam végig, senkit nem érdekelt, hogy mi zajlik topon és nem értették hogy ez fogja a vesztünket okozni. Miközben ők tök kényelmesen elvoltak, bár túl nagy előnyt így sem tudtak érdemben! kialakítani, hagyták hogy a Yorick megerősödjön, azt hitték hogy azon semmi nem fog már múlni. Hát nagyon is múlott, mert végül csak-csak ő hozta le a meccset...

    Amikor 1shotolt mindenkit a csapatomból, nem értették hogy ez meg mi... hát gondoltam magamban: gyerekek kellett volna kicsit helpelni, mert én 200%-on szenvedtem, hogy minél lassabban érjen el az inhibitorig, miközben a többiek kényelmesen már a zsebükben érezték a találkozót, engem meg teljesen ignoráltak.

    És még itt hoznék be egy érdekes felvetést: Ez a vesztes lane ignorálás sejtem, hogy abból fakad, hogy az összes jungler guide-ban azt tanácsolják a játékosoknak, hogy segítsd a nyerteseket, aki veszít a lanen azt full ignorálni kell és magára hagyni. Ezt megértem miért mondják, tök rendben van, de vannak ezért ilyen esetek amikor nem szabad a stompot ennyire hagyni kibontakozni, mert előbb utóbb úgyis globális problémává válik és akkor less nemulass! Ilyen lehet pl. amikor egy Nasust hagynak afk farmolni meg hasonlók, Kyle meg a többiek, szóval azért szerintem ez nem mindig igaz. Itt is ha kapok valami helpet a csapattól, lehet korábban meg tudjuk fékezni a Yorickot.

Új hozzászólás Aktív témák