Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grimm2015

    senior tag

    válasz Callisto #66004 üzenetére

    Szerintem nincs igaz abban, amikor valaki hibát hibára halmoz, és a többi játékosra fogja a saját gyengeségét meccsről meccsre.
    Rendszeresen kihagyja a free győztes meccseit, az utolsó 6meccsén 20%+ részvételes meccsei voltak, 17%- és 28% közt, és még így is volt 2 győzelme.
    És amikor gyalázatosan gyenge, és hátráltatja a csapatát, akkor is a csapatában keresi a hibát :DDD . Nem volt elégszer elmondva, csak a saját játékodon lehet változtatni (javítani vagy rontani, azt döntse el mindenki maga)

    Ha kikapok lanen, ráadásul úgy, hogy az ellenfelem 2.5X több harcban részt vett, ő lett az MVP én meg messze a leggyengébb, akkor nem a csapatom szar, hanem "én" húzom le őket.

    Csak pár beletekerés volt a meccsbe... és egyből látszódik, hogy az elméleti tudása a játékban semmit sem ér. (De ha véletlenül sikerül egyetlen játékban, már sikerként van elkönyvelve :DDD) Ez az elindulok letakarítani a minionokat 5v1be... nem nézi a minitérképet, de valószínűleg még a képernyőt sem látja, vagy 640x480ba felbontásba játszik.
    A Kezdő bot elmenekül ha ilyet lát...

    Felismerés nélkül nincs fejlődés.

    Battlenet: Grimm#22690

Új hozzászólás Aktív témák