Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz pengegyerek #66025 üzenetére

    Ránéztem, nekem ami feltűnt:

    A saját statjaimhoz/meccseimhez képest, hogy viszonylag sok olyan győztes meccsed van, ahol nem túl jó a KDA-d.

    Az én esetemben, ha győzünk, kb 90%-ban 3.0 vagy afeletti KDA-ban vagyok. Viszont nálad több olyat is látok, hogy győztetek ugyan, de ilyen:
    Irelia 3-10-5, Darius 6-7-2, Ahri 2-9-7!, Pantheon 6-11-3!, Aphelios 3-4-5, KDA-kkal zártál, amik nem túl fényesek. Persze egy bestompolt FF15 meccsen ahol veszítesz, ott ez úgymond a meccsel jár, olyankor lehet többet halni, de egy megnyert meccsen, ahol nálatok volt egy vagy több carry player, tehát ahhoz képest lefelé húzó teljesítményt mutat számomra.

    Persze mindenki máshogy játszik, valószínű ezzel együtt is azért nyertek, mert hasznos tudsz maradni, de magamból kiindulva, nekem ha 3-4 halálnál többem van és 3.0 alatti KDA-m akkor általában az azért van mert atommódon kikaptunk csapatszinten, kb minden lanen. Megfordítva, ha erős a csapatom, tehát vákumban az opponentemet kivéve a csapat többi tagja 4v4-ben jobb mint az ellenfél, akkor én is nagyon jó statokkal szoktam zárni, hiszen könnyű a meccs, nálad ez nem mindig van így még akkor se ha ti sokkal erősebbek vagyok és nálatok van a carry játékos.

Új hozzászólás Aktív témák