Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grimm2015

    senior tag

    válasz Imilenni #66036 üzenetére

    Most csak a rankedet nézem.

    Én Phanteont elfelejteném a helyedben goldban, ha kicsit is hosszabb a meccs, akkor már semmit sem ér az előnyöd. Mordekaiserral biztosan több sikered lehet, bár szerintem neki is leginkább az 1v1 a különös erőssége, annak ellenére, hogy AKÁR 3v1ben is nyer(het).

    Ha tudod azt tartani más hőssel, mint Phanteon, akkor simán juthatsz előre, egyszerűen panteon full 1v1 hős, így earlybe az egyik legerősebb, latre meg egyre kevésbé ér bármit is a korai előnye.

    Nem optimális választás. 10ből 3 tudtál nyerni, és a vereségek nagy részében te voltál a legjobb is, de a hosszú meccseken mind elvérzel.
    A statisztikád is ez, Agro vagy a játék elején, roamolsz, jó a sebzésed, jól farmolsz (egy panteonhoz képest), jól párbajozol, DE az összes hosszú játékon folyamatosan nem tudsz mit kezdeni az ellenfelekkel :D

    Nyilván mindenkinek vannak egyoldalú meccsei, de neked rengeteg jó meccsed megy el azon, hogy túl sokáig tart (a karaktered számára) a meccs. Nem tudod időben befejezni a játékot.

    Én pont fordított vagyok, minél tovább tart egy meccs, annál valószínűbb, hogy nyerek :DDD

    Yodamest Jó KDA-t még diában sem kell tartani, (nyilván nem shield/heal suppról beszélünk).
    És baromira más egy 5/5/5 Dia-s játékos 60% részvétellel, míg te 5/5/5el 15%.

    Hidd el baromira nem optimális az, hogy adcvel folyamatosan alacsony a részvételed, és baromi kevés a sebzésed, ha nem valami heal/shield supportod van, akkor biztosan neked van a legkevesebb sebzésed..

    Volt több mint 7k előnye a csapatodnak, és annyira lehúztad őket, hogy kikaptatok.
    Ráadásul csupa felesleges itemet veszel (botrk MF-re omg :DDD ), amire azért van szükséged, hogy az ösvényen minél hosszabb időtartamig passzívoskodhass. ADC-vel átlagosan az látható nálad, hogy valaki a csapatodban vagy lehozza neked a meccset, vagy rajtad megy el.


    Igen mindenki barmi sokszor meghalt, de ez nevetséges, hogy átlagosan a csapatod MINDEN TAGJA 2.5X annyit sebzett mint te, mindenkinek több killje és több assistja volt mint neked.

    Az utolsó 10játékban ott tudtál jobban szerepelni (2X), ahol a z egész csapatod sokal jobb volt, az összes többi játékban kimeneteltől függetlenül csak hátráltattad a csapatod.

    Battlenet: Grimm#22690

Új hozzászólás Aktív témák