Hirdetés

Aktív témák

  • #19617792

    törölt tag

    Én is észrevettem hogy már rég nem a nod-ról megy a téma!
    Azt hogy a ''tesztek utolsói'' találnak míg ''tesztek legjobbjai'' meg nem... van ilyen (egyik sem Tökéletes...) :( . Meg aztán lehet hogy nem ide tartozik: Én úgy gondolom hogy a totyik címében van benne az hogy Valaki amelyik vírusírtót ajánlja ne csak ''vaktában'' vagy csak úgy ''nevével'' ajánlja azt a progit hanem (ez persze az én véleményem) azoknak akik még ''kezdők'' az internet&számítógép-védelem dologban azok számára értelemszerűen fel is ''kéne'' sorolni (persze vázlatosan a legfontosabbakat) a ''Pro és Kontrát'' hogy miért ezt!
    Nálam ''pont a tesztek győztese'' talált többet de mint ízlések és pofonok és tapasztalatok (jók és rosszak) mindenkinél más és más egy-egy vírusírtó hatásfoka (gépenként különböző... ) Mert azzal nem megy sokra a ''zöldfülű'' (nem akarok ezzel senkit sem megsérteni ;) ) ha csak mondjuk ''xyz123'' vírusírtó a legjobb (ugyan ezt már mondtam de mint tudjuk ismétlés a tudás anyja...) hanem pro és kontra is jó lenne mellé!
    Mindenki (amit már mondtam) azt a vírusírtót ajánlja amelyik eddig számára a ''legjobb'' volt!
    Egon is írta hogy: ha tudjuk akkor bizonyítsuk valamivel (vagy hasonlítsuk össze pl. kettőt-hármat) valamilyen formában (pl. szerintem erre jó megoldás: több vírussal rendelkező mappa amelyre ráengedjük a vírusírtókat és amelyik a legtöbbet találja az a ''legjobb'') és víruskeresésekről naplót be kéne linkelni...

    [Szerkesztve]

Aktív témák