Hirdetés

Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz zvaragabor #3027 üzenetére

    Ha nem baj en is bekacsolodnek.

    Ha nem ertesz a temahoz akkor amikor elso blikkre rajuknezel, kb ezt az eredemenyt kapod, na jo meg nemi eloiteletel. Az Avast! speciel a 13 helyen vegezet es azert ennyire nem gyenge szegeny.

    Azert az elso helyezette leszamiva elfogadhatonak tunik a lista.

    Az elso pont mint (Ease of Use), ahogy irtatok szubjektiv. Ha ertesz hozza akkor atlatod barmelyiket, ha nem akkor meg a neten levo leirasok ugyis leirjak egyertelmuen, hogy hogyan kell beloni rendesen.

    A kovetkezo a hatekonysag (Effectivness). Itt a nagy virus teszter oldalakrol szarmazo informaciokat felhasznalva tettek egy ket megalappitast. Imho az objetivitas jelentos mellozese nelkul. Visszont a kulonbozo minositesek, ugytunik, hogy, abszolute nem szamitottak bele a hatekonysagi pontba, ami azert elgondolkodtato. Tehat az osszes ugyan olyan hatekony, jo tudni, de valamiert nem hisszem el.

    A 3. a frissitesek (Update) na ez a resz a legjobb, hogy a frissitesi gyakorisag es az arra kapot pontszam kozott milyen osszefugges lehet? Naponkenti frissitesekre lehet max pontot kapni meg nem is?!

    4. A tulajdonsag lista (feature set): Na errol fogalmam sincsen, hogyan szamitottak ki. A features es a scanning capabilites tablakat alapul veve sehogy sem essik le, biztos gyenge a kepzelo erom.

    5, telepites, ez is egyen fuggo

    6, Sugo es Termektamogatas (Technical Support), na ez meg aztan foleg egyen fuggo. Viszont a tablazataik alapjan megint nem egyertelmu, hogy hogy a fenebe adtak ere a reszre a pontot.


    [Szerkesztve]

Aktív témák