Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz TechN7ne #134996 üzenetére

    1. Visszavitted, bontatlan is volt, visszaadták a pénzt, hol a gond?

    2. Ezek a tápok 10-12 év garanciával még ha elszállnak is x idő után elég beépített védelmet tartalmaznak hogy a legfontosabb dolgot megvédik, a konfigot amit hajtaniuk kellene tehát jellmezően a konfig kinyírása nélkül haláloznak el, tehát max annyi a hátrányod, hogy egy ideig tápegység nélkül kell lenned

    3. Nekem a Seasonic fixációm az okozza, hogy a legrégibb név a szakmában, és 10-12 év garanciát is ad a tápegységeire és ahogy fentebb írtam, ha el is száll van benne elég védelem ahhoz hogy ezt a konfig életben hagyásával tegye meg, tehát jön az új táp és kész

    4. A cicergés az örök kérdés, van amelyik cicereg van amelyik nem van aki észreveszi van aki nem majd idősebb leszel és akkor azt sem fogod észrevenni ha ágyút sütögetnek a füled mellett, tehát csak évek kérdése és vége a denevér módnak.

    5. Mi az hogy "NORMÁLIS BOLT" sajnos vagy nem sajnos pont, hogy a kicsi korábban megbízható boltok kerültek bajba a nagyok miatt (Edigi, Emag, Alza) és kénytelenek trükközni, hogy a felszínen tudjanak maradni.
    A nagyoknak - sajnos vagy sem - az erejük miatt nem kell annyit trükközni. Van olyan cég aminek az éves nyeresége lehet nem lenne elég egy havi marslakós reklámra.
    Továbbra sem állítom, hogy ez jó de ez a helyzet, gondolom, hogy az Ipon, PCX, Aqua nehezebb helyzetben vannak mint 10 éve.

    6. A garancia az egyik legfontosabb én inkább veszek 10-12 év garanciás terméket mint amire csak 3 évet adnak.

Új hozzászólás Aktív témák