Hirdetés

Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Read Only Memories: Neurodiver teszt

    gp A 2064 folytatása négy teljes évet csúszott a legelső tervekhez képest – a jövő transzhumanista világa még mindig roppant érdekes, a történet azonban már nem robotok, hanem agybúvárok körül forog.

  • Filléres Redmi érkezett

    ma Az A3x nem kapott nagy bemutatót, egyszer csak felbukkant.

Új hozzászólás Aktív témák

  • TomiFiu

    tag

    Nekem egy kérdésem lenne. Azt olvastam, hogy több 12V-os ág esetén nem feltétlen adható össze a két teljesítmény érték. Ez azt jelenit, hogy fizikailag kettő ág van? Tehát teszem azt kettő teszem azt 20A-es 12V kábel kivezetés van és úgy kell zsugáznom, hogy ne terheljem túl az egyik ágat ill. ne hagyjam kihasználatlanul a másikat? Vagy az energetikai áramelosztást a táp maga végzi?

    Jelenleg egy LC-Power LC420H-12 tápom van, amin az 1db 12V-os ág 15A. Ez elvileg 180W (P=U*I)
    Lentebb azt hiszem látható a konfigom.(1,5TB SATA+120GB ATA+DVD-RW) Az akár pont maxon is hajthatja a tápot.
    És van is egy problémám. A gép mikor hosszabban nincs használva akkor nem indul el elsőre hanem próbálkozik (indítózik és a DVD villog meg kattog) aztán olyan 10-15mp után elindul. Ha ezek után lekapcsolom a gépet és akár több percre is kikapcsolva hagyom, akkor még elsőre elindul. Nagyobb időközzel megint nem elsőre.

    Amúgy ezt megelőző tápom egy Enermax 365W-os volt és az szintén 1db 12V-os ággal rendelkezett ami viszont 26A volt. Sajnos valószínűleg egy hibás tápkábel miatt nyíródott ki.
    Mindenesetre az az Enermax nagyon tudott melegedni. Forró is volt olykor.

    Az meg, hogy miért lett ez az LC-power. Nos egyszerű. Nem volt pénzem, de kellet a gép. Viszont most gondolkodok egy jobb táp vételén, de ahhoz kellene a fejtágítás, hogy most akkor a 2x vagy 3x 20A-es 12V-os ágak most akkor összedolgoznak, vagy az a lényeg hogy egy ágon mennyit ad le és akkor feltétlen minél nagyobb legyen?

Új hozzászólás Aktív témák