Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • erween1985

    csendes tag

    Sziasztok.

    Ezelőtt pár nappal írtam processzor témában ide az alábbiakat:
    MSI K9n Neo v2-es alaplapom van, ebben szeretném az egymagos procimat kétmagosra cserélni. Elvileg itt vannak szerintem az ajánlott processzorok:
    http://eu.msi.com/index.php?func=prodcpu2&prod_no=1243&maincat_no=1
    Bementem egy boltba, és ott még tartanak ilyen procit, 5000+os kétmagos volt, 1mb L2 cache-el. Az eladó a procik számát összehasonlította a az msi oldalán látható azonosítókkal, és nem talált egyezést, akkor nem is mehet a gépemben annak ellenére, hogy elvileg órajele passzol, de az azonosítója nem? Ezek az azonosítók:
    AD5ØØØODGI
    AD5ØØØODJ22G

    Ezt a válszt kaptam caizzz-tól:
    K9N Neo v1- (szóval a tiédnél régebbi) lapban tökéletesen megy az összes Brisbane és Windsor magos AMD X2. Szóval 6400+-ig minden. Szóval nálad is fog, nyugi. Annyi, hogy előtte frissíts biost a biztonság kedvéért.

    Hát ma benéztem a boltba. Ott kiderült, hogy a cpu dobozára AM2+ van írva. Én mondtam az eladónak, hogy AM2-es alaplapom van. Utánanézett, és azt mondta, hogya nagyker honlapja szerint ez a sorozatszámú proci AM2-es is. Megnéztem a processzor leírását, oda ez van írva: "package AM2+ CPU's are compatible with socket AM2+ and socket AM2 motherboards".
    Meg az MSI honlapján is az AM3 supprt mellett N/A van, AM2+ akkor gondolom okés, ha még említést sem tesz.
    Elvileg bios frissítés mellett mennie kéne szerintem, mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban??

    Köszi a segítséget előre is.

Új hozzászólás Aktív témák