Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz Calibos #2616 üzenetére

    Nekem vagy 50 mostani gém van iso-ban a HDD-n, de egyiknek a readme-jében sem látom a javasolt rendszerkövetelménynél a kétmagos procit (nem a minimumnál!!!)
    A winfos xp kernele se kétmagosra lett fejlesztve, lehet hogy majd a vista-é inkább ilyen lesz, de én feltettem már az egyik vinyómra a vista-t és driver hiány van ezerrel sajnos. Nomeg az a híresztelés is kamu ha már a vista-nál tartunk , hogy a vista-hoz milyen erős gép kell húúú+ha, nekem csak 1 giga ramom van dualban amit állítollag a fene nagy cikkek szerint megeszik reggelire a vista, de nálam simán száguldozik, egyáltalán nem lassabb, mint az xp. Ennyit a cikkekről, meg a tesztekről, mind csak arról szól, hogy többet költsél és mikor meg összeraksz két gépet és egymás mellé teszed akkor meg jönnek a meglepetések.
    Ezek a tesztek akkor lennének használhatók a vásárlási döntésben, ha mondjuk az összes PH-s lefuttatna xy tesztprogramot, melléírná a konfigját és a kapott adatokat valaki kategóriákba sorolva összegezné és abból készítene karakterisztikát, hogy nagy átlagban mennyivel jobbak a megépített core2-es gépek. Így viszont nem reprezentatív, főleg a különbségek átlagos mértékének meghatározására alkalmatlan tesztekről beszélünk. Aláírom hogy ''A'' proci jobb mint ''B'' proci a tesztben, de az alaplap is jobb amiben ''A''proci van, mint az, amelyikben a ''B'', szóval ebből max az derül ki, hogy melyik prociból max mit lehet kihozni, de hogy ár/teljesítménynövekedés arányában valakinek mit érdemes venni az nem, szóval annak jó aki komplett konfigot szeretne építeni és a tesztből kiválaszt egyet, amelyiknek tetszenek neki az eredméynei,de annak nem aki csak procit akar cserélni pl.
    A saját tapasztalataitokra vagyok kiváncsi, nem arra, hogy a tesztek alapján ki mit képzel el egy termékről amit még életében nem használt, a teszteket én is meg tudom nézni, ahhoz nem kell fórumozni.
    A fele társaság tudálékosan ábrándozik, hogy az biztos milyen jó, ahelyett, hogy egymáson segítenétek és megtalálná mindenki a párját akinek pont az az alaplapja van mint fórumtársának és érdemi információkhoz juttatnátok egymást saját teszteredményeitekkel. :C

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák