Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dízelracer

    senior tag

    válasz DonMedve #29898 üzenetére

    Nem. Azt mondom ha belefér inkább Core i5-2500k -t vegyél. De ennél jobbat játékokra felesleges. Az i7-860at is csak azért hoztam fel mert ilyen dolgozik haverom gépében és HD5770(OC) kártyáján minden játék vga limites vele. Az aprón valamivel 30ezer felett mennek ezek a procik és az alaplapok is relatív olcsóak hozzá. Ezzel szemben a normálisabb P67 alaplapok 25ezer körül indulnak a 2500k meg használtan is 40ezer körül mennek. Igaz időtállóbb, erősebb, fejlettebb mint az 1156 de játékok alatt semmit sem vesz észre az ember. 1156 i7-el bő 20ezerrel olcsóbban kijössz mint 1155 i5-el. Ha ezt +20ezret a videokártyára fordítod sokkal "erősebb" gépet kapsz mint ha adott keretből új i5-re építkeznél. Persze ez csak az én véleményem.

    A 3csatornás memóriavezérlő kihalt. Az Intel a második generációs Core processzoroknál vissza tért a két csatornás memóriavezérlőhöz.

    A "K" betű a processzorok végén azt jelenti, hogy csak azokat a példányokat lehet tuningolni. Ahol nincs semmi jelölés azoknál csak a memória időzítéssel lehet játszani a processzor órajelét nem lehet feljebb tornászni. Az "S" betű az alacsony fogyasztású processzorokat jelöli.

Új hozzászólás Aktív témák