Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz slayer007 #35503 üzenetére

    Én igaz csak átlagfelhasználó vagyok de 2 alaplapom úszott el.
    Ha jól emlékszem gigabyte alaplap volt, még 478-as. Windows alól frissítettem mert nem volt floppym és azzal még talán usbről nem lehetett bootolni. Tolja tolja, egyszer pár csipogás, elmegy kép, de véglegesen. Nem indult többet. Azt gondoltam biztos valami alaplap probléma, elég régi volt már akkor. Találtam egy ugyanolyat használtan, olcsón. Az is pont úgy ment el.
    Persze a windows alóli bios frissítésben sosem hittem igazán, de ha egyszer volt programjuk hozzá. Nem ment sem xxx torrent sem vírusirtó vagy semmi ilyesmi, de hát ez van. Nem próbálkoztam supporttal, de az ilyesmit nem is tudom, supportálják-e (és amúgyis kifutott termékről volt szó).
    A mostanit (nem amit most vettem) is frissítettem (gigabyte support tanácsára), de ezt usbről, mert volt valami bios bugom, ez sikeres volt. :) Hobbiból nem szoktam, de néha kell valamiért. Én azon a véleményen vagyok, új alaplapon nem érdemes, az ember vegyen olyat ami megy, de ha egyszer valami okból kifolyólag kell akkor kell, max az ember tájékozódjon előre mennyiért tudja helyettesíteni, és olvassa el az utasításokat, akkor ha bukó van akkor legalább nem siránkozik az ember, hanem be van kalkulálva.

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák